partyt

egentligen borde jag var fett entusiastisk och allt men jag orkar inte vara det just nu. förlåt för att jag är så tråkig moa.

PARTY

Lisa!
Vet du vad vi borde göra?
Vi borde ha ett sjuk stort party... vi kunde vara på typ taket av kulturhuset..och sen har du trollat fram tusen guldpengar (för du är magisk) ..så vi har råd med allt... sedan bjuder vi in precis ALLA vi känner, och sedan festar vi i tre dagar..och detta partyt blir känt över hela stan och sthlms elit kommer dit..och vi gliiider,
vasägerduomdetva?

HITLISTAN

Here is a new list...HITLISTAN

Hit 1- Varm choklad-
A hot chocolat revolution! JAg har upptäckt såhär på hösten att varm chokld är bäst..inte det nyttigaste igentligen, och ingetligen borde jag väl älska grönt te för att vara rätt, men vafan...screw that! 

Hit 2- Tre kärlekar-
Gammal tvserie som jag och my mama hyrde på dvd, jag trodde den skulle vara mördande tråkig, men den är sjukt bra! Dessutom är en väldigt ung Samuel Fröler (skärgårdsdoktorn) So hot! Synd att han är gammal nu...

Hit 3- Linser
Inte sånna man äter, sånna i ögonen..får inte ha dom nu när jag är sjuk, måste ha mina skitfula glasögon..och då upptäcker jag vilken tur det var att jag började med linser...för fan vad obekvämt det är med nåt som hänger på näsan och bara ramlar ner och tappas bort hela tiden!

En dag av kval...

vaknade kvart över sju...min födelsedag, tjugofemte oktoer, och jag är sjuk...Låg och funderade på om jag ändå skulle gå till skolan, men när m och o kom och sjöng insåg jag att det var no chanse att jag skulle orka..fick presenter och kanelbullar XD Fick en väska, som är skitsnygg (svart skinn) men det är en VUXENVÄSKA, och jag är inte vuxen, inte det minsta..och kan man ha en vuxenväska då, fast den är jävligt fin? Jo, det kan man ju, vill man så kan man, men ush jag vet inte.
Fick också en HellyHansen tröja, vit och skitvarm, jag såg ut som en isbjörn i den, men den är så mjuk liksom..men jag kan abslutly inte ha den i skolan..ska jag lämna tillbaka den? Eller? Vafan jävla kvalmänniska jag har blivit, jag som alltid varit så lättade för att jag Inte är det.
Sedan fick jag 300 presentkort på HM, en parfym (nina ricci JIPPI) och lite annat.
pussar från en snorig MOE

garv

jo tack moa, det minns jag.
jag garvar fortfarande åt det ^___^ [lisa]

Yo

Nu måste ju jag också blogga lite här...Såg på ett gamalt band (pelle svanslös, lisa kmr du ihåg när jag satt och såg på det när vi var små, och du ringde och jag sade "hej det är maja" för jag tänkte på maja gräddnos och sen skrattade vi i tusen år? :D)
Men i alla fall..då var det en liten film om en mulvart och en mus, den hete just "mullvarden och musen" och då var mullvarden lite depprimerad och sade "man blir bara äldre och äldre för varje dag" men då säger musen "Men just nu är du ju så ung som du knågonsin kommer att bli"

Mkt tänkvärt ;D

(MOE)

hur man somnar

Sömnpiller och meditation kan slänga sig i väggen, för det är så här man gör:

1. Man lägger sig bekvämt i sängen.< br/>


2. Låtsas att det är morgon.

Lisa

jag hatar vintern

När jag blir stor ska jag sy mina kläder själv.
Till och med H&M har svikit mej i år. Inte en endaste kappa i hela jävla stan passar mej. Inte en endaste kappa som ens liknar den jag tänker mej i huvudet finns i någon affär. Jag menar, hur svårt kan det vara att göra en svart, kort, a-linjeformad kappa?

Jag får väl gå och frysa hela vintern då.

/Lisa


Hatordspråk

"Tala är silver, tiga är guld" - Jag bara avskyr det >_< eww alltså.

"Early to bed and early to rise, makes a man healthy, wealthy and wise" - bara så äckligt hurtigt. fy.
/Lisa

Ute med håven

Favoritordspråk:

"Ute med håven" mucho bra uttryck jag lärde mej av sara i går!

"man ska inte gråta över spilld mjölk" - det är bara att tänka på när man har haft sönder nåt så blir man glad igen  ^___^

       /Lisa


Hah

Jag har kommit fram till att jag har vart typ fett före med massa trender-

1. Svart nagellack, började använda då och då för typ ett år sen?

2. Hängslen, köpte mina innan det ens fans på H&M, jag fick liksom gå till punkt shop hallå x_x

3. Kort (trekvartsärmad) kavaj, har en jag fick av mamma (som hade ärvt den av sin farmor) för typ över ett år sen...

4. randigt (fast nu kanske det mer är rutigt som gäller?), har jag gått i i hela mitt liv. (och jag har det i princip varje dag på trosorna! p.op-trosor for life. ok TMI?)

LIZZZZZZZZZZ

JIPPI

Altså, nu har jag bestämt mig, hösten är min favoritårstid, här kommer fem orsaker;

                                                              MOAS HÖSTLISTA: 

                                1. alla vackra löv som ligger gula och röda på marken och lyser upp
                                           2. man kan köpta vatar och mössor och byta varje dag 
                                                                    3. min fölsedag
   4. höstkärlek <3 läste i mitt horroskop att jag skulle få en mkt passionerad vecka...bring it on.

o_O

jag blir alltid iskall om högerhanden när jag sitter vid datorn. liksom aldrig vänsterhanden? o_O /Lix

KALLT

Nu är det fett kallt och ma fryser om händerna fast man har vantar. Och jag har hört nåt crap om att det ska komma snö snart, alltså stämmer det så dör jag >_< efter senaste vintern kändes det liksom som I've had enough (SWITCH BREAD skoja) av vinter och kyla. Och jag har inte ens nån vinterkappa.
VINTER- nej tack
SOMMAR- ja tack.
/Lisa

Projekt

I morrn börjar vi med projekt i skolan, något som våra kära lärare har kommit på att vi ska ha varje termin.
Projekt=grupparbete, grupparbete=tjat, tjat= inpopuläritet, inpopuläritet= blää

,
PROJEKT = BLÄÄ

Exorcisten

I går jag, moa och våra homies Exorcisten. En besvikelse enligt mej. Jag trodde det var typ The skräckfilm. Men jag tror faktiskt jag garvade mer än jag skräckskrek XP /Lisa

J'ai schnappi le petit krokodilel!!

HEJ JAG ÄR GRYM PÅ FRANSKA /LIsa

Ich bein schnappi das kleine krokodil!!!!

HEJ JAG ÄR GRYM PÅ TYSKA / MOE

Dagen i dag

Idag har gått från att vara en sjuk dålig dag till en inte så sjuk men i alla fall bra kväll :)
Först på morgonen i skolan; franska, helt ok. Hade vikarie, han verkade inte kunna ett ord franska.
Sedan; hemkunskap...får jag för mig att jag är totaly superdålig på att baka bröd...men frallorna blev goda till slut. Efter lunch engelska, sitter där och känner att jag inte orkar tänka och att jag inte har en fucking aning om vad possesiva pronomen är...sedan, sist men inte minst, gympa, vi springer 5,5 km, fuck fuck fuck vad det var jobbigt. JAg måste få klaga här om någonstans, om någon som läser detta tycker att det är en njutning att springa mer än en km så får ni gärna kommentera. Jag undrar hur ni tänker, jag är fett avundsjuk.
Efter det åker jag hem, sedan har jag varit på resturang och bio med mamma det var faktiskt väldigt kul.
Såg att återvända, very very good. Nu har jag en hel (nästan, har provsmackat lite) Ritter sport och medium börjar om ca. två minuter, Ciao!

Dagens lista

Och vad ska jag lista idag då? Jag har noll ideér, känns som jag listat lite för mycket film-stuff på senaste tiden, det får bli en jag-gillar-lista XD

Saker-som-är-superbra-just-nu listan;

Raggsockor-
Tack ni modemänniskor som kom på att det är snyggt med raggsockor, tack vare er har jag också börjat tycka det, och därmed är mina fötter varma och glada :D

Vädret-
Lagom kallt (typ 10+) massa fina höstlöv överallt och en matt höstsol som värmer men inte steker eller bländar en- just nu är nog min favorit årstid tror jag.

Anna Ternheim-
Inpulsköppte skivan och gick och var arg på mig själv för att ha slösat bort 89 spänn på något jag ändå inte skulle lyssna så mycket på. Men nu tackar jag mej själv och min dåliga karaktär när det gäller att hålla i pengarna! Skivan (den första- Sombody outside) lyssnar jag på nästan jämt jag är hemma och jag älskar Annas röst till tusen.

Hyrfilmer-
Varför gå på bio för åttio spänn när man lika gärna kan hyra vilken film man vill för en tjuga? I'm just asking XP

puus/ moatoa

mardröm

Ja, idag är det studiedag, har sovit en tolvtimmars sömn, behövdes verkligen. Känner att jag blir helt superstressad av alla läxor som plötsligt börjar komma och att jag varken har lust eller tid att göra dom.
Men men, om sisådär 15 dagar är det min födelsedag, och jag hör till den skaran som alltid blir patetiskt glada dagarna före, och trots att jag ska fylla fjortis är helt uppe i varv kvällen före.
Men så drömde jag i natt att jag fyllde år, och fick mina presenter, och allt bestod av läppglans! Varje himmla paket var olika rosa läppglans, och jag var sjukt besviken, jag hade ju inte ens önskat mej läppglans!
 Så vaknade jag från den hemska drömmen och tänkte att Phu! Att det bara var en dröm, sedan fick jag dåligt samvete, det var ju inte så att dom hade glömt bort min födelsedag eller nåt, bara gett mej fel presenter. Så nu sitter jag här och skämms lite över mig sjävl för att jag är så sjukt matrealiserad...

hejsvejs / moe

STUDIEDAG I MORGON

HAHA ibland älskar jag verkligen skolan, typ imorgon för då har vi studiedag utan hemuppgift weei.
I dag har jag vart i skolan. Jag fick i alla fall minst G på so-provet. Vg/Mvg-delen för vi reda på på onsdag...
Sen  var jag på bibblan, det sög för dom hade inte en enda av dom böckerna jag ville ha, så jag lånade tre harry potter-böcker på engelska i stället. sen tränade jag, det var astråkigt vilket det är för det mesta nu för tiden.
Jag är i alla fall happy happy nu.

/Lsa


dagen

I dag har jag först vart och kollat på vinterkappa. Hittade en ok på Axelssons av alla ställen XD Typ svart enkel ganska kort kappa med skärp. Dock satt det inte i midjan så jag var inte övertygad och det får bli lite till letande innan jag bestämmer mig för nåt..
Sen åkte jag på dop. Haha vad kul då. Nämen det är kul att klä upp sig. Och bäbisar som inte skriker är faktiskt rätt söta.

Har ju velat ha ett sånt där hjärthalsband alla går omkring med men mysterist nog inte finns i någon affär. Så jag gjorde ett lite halvdassigt själv.
Och i går fann jag det. På min brorsas fönsterhake XD Ett rött glashjärta han fick när han slutade nian. Haha, jag liksom ba DET ÄR MITT ^^


/Lisa

Idol-Erik

HAHA JAG BLIR FULL I SKRATT XDD
Hur kan man ge sig på en Håkan Hellström-låt i idol liksom, om man inte är håkan hellström? Liksom det FUNKAR inte. Håkan kan bara göras av håkan. Erik var verkligen pinsamt dålig. X) /Lisa

hejhoj

Fredag, äntligen!
HAr längtat ända sedan i tisdags efter den här stunden, alla prov är gjorda (med varrierande resultat host host) och det blev inget spring på gympan denna vecka heller (JIPPI) och ingen halv orienteringsdag...och nu har jag precis ätit lovely thai-food och ska titta på först idol (tyvärr är det ju inte alls lika kul som förra året :/) och sedan ska jag se Hay Baberiba, aå jävla skön humor.
Sedan ska jag sova i tusen år.
Puss å kram / moe


Kanelbullens dag

104795-14
Bild: Lisa


I dag är det kanelbullens dag^^


Sjuk

I dag är jag sjuk, typ ont i hela kroppen och lite feber. Men det är rätt skönt att va hemma. ^__^ /Lisa


Dagens Lista

Manliga mest romantiska huvudrollsinerhavarna genom tiderna (ellersnarare i dom filmer jag sätt än så länge ) :  

Mr. Darcy- Stolthet och fördom- bbcs version;
Spelas av: Colin Firth
Motviering: Altså, jag är så kär i den mörka och mystiska, fåordiga och löjligt rika Mr. Darcy, har inte läst boken (Jane Autsen) Men har sett dvdn mist tio gånger, han är precis en sån man blir kär i,

Noha- Dagboken
Spelas av: Ryan Gossling
Motviering:
Alla som har sett dagboken vet hur naiv och jobbig Noah är i den första scenen, när han tvingar sig till en dejt genom att hänga sej i parisehjulet och hota med att släppa taget. 
Men ni vet också hur snäll och romatisk han är sen, och OMG vad han är snygg!  Och passionerad, och humoristisk, och omhändertagande, och osäker, och...älskbar.

Jack- Titanic
Spelas av: Leonardo Dicaprio

Motviering: Behövs nån? Världens bästan, vackraste, hemskaste kärleksfilm, vill knappt se om den, den är så hemsk ;__; gör om slutet nån! Jag vill inte att Jack ska dö och att Rose ska leva utan honom i hela sitt liv, och jag önskar att alla filmer slutade lyckligt, och alla liv med för den delen.
Och jag ska våga se om den nån gång i veckan, nån som vill joina?


HEJ

Idagen:
Första oktober, tjugofyradagartillsjagfyllerår, idag har jag varit med min kära mor i farsta centrum, det störtregnade när vi kom dit och jag kom på hur otroligt fult det egentligen är där, grått och brunt och lite mera grått, och en konstig fontän (hur tänker dom som ger konstnärer som gör sånt fria händer??)
Men jag hittade en superfin svart kappa på Sisters, av märket Riley, kanske laddar upp en bild på den nån gång om jag orkar :P
Så nu längtar jag tills det bilr kallt och kapp-vänligt väder :D
Sedan har jag fikat lite (chai is the shit) och läst..och i morgon är det bajs-skola och jag har so totaly ingen lust att gå, men det är teater också =D
hejsvejs.

>_<

Just nu känner jag mej helt FED UP på min musik. jag kanske ska bli hiphopare. MEN SERIÖST. Jag behöver något nytt fräscht, med lite power i. Liksom något i kents klass. Jag är trött på kent liksom, men jag hittar ju inget som kan ta deras plats. Allt är liksom halvbra, lite trist sådär. Känner någon igen sig i det här? JAG DÖR ;___; /lisa