Trendixx

Topp 3 trender-jag-inte-gillar-

1. Ankelboots.

- Dels tycker jag inte att det är snyggt, och dels ser dom ju dödligt ostadiga ut.

2. Grått.
-Tråkigare än tråkigast?

3. Midjehögt.
- Kjolar, okej. Jeans kanske, på vissa. Men de flesta ser ut som korvar i det. Fy. Dessutom är det sjukt obekvämt.

/Lisa

hej

I går kväll gick jag och la mig tidigt då jag kände mig lite krasslig. Vaknade dock två timmar och en otroligt mysko dröm senare. Drömmen handlade om mig och Moa. Vi hade varsin blogg, hennes tillhörde en tidning som hon jobbade på. Hennes blogg kunde man skåda på en storbildsskärm på vår gamla dagisgård, och framför storbildsskärmen var ett enormt, djupt bubbelbad. Om Moa scrollade på sin datorskärm så rullade det runt på allas datorskärmar, och man scrollades även med själv liksom. Så när hon skulle scrolla var hon tvungen att varna mig så att jag inte skulle drunkna i bubbelbadet. Till hennes blogginläggvar kunde man kolla på en tv med tillhörande film. I dag hade hon bloggat om när Christer Fuglesang tog en rymdpromenad, och filmsnutten visade hur en stege fälldes ut från rymdstationen och han kunde kliva på Mars, som var ungefär i storlek med en pilatesboll. Drömmen hade så många sjuka detaljer att jag inte orkar skriva dom XD När jag sedan vaknade var det dödligt varmt i min säng, rena bastun, fast jag svettades inte ett smack. 50% av min hörsel var obefintlig på grund av fruktansvärda lock för öronen. När jag tänkte nyttja närsroppar och näsduk för att få bort locken märker jag att det inte finns något snor att snyta ut, hela öron-näsa-halssystemet är fullständigt uttorkat, jag känner mig som en tom brevlåda inuti. Jag är även kruttor i ögonen, munnen och händerna. Somnar efter mycket om och men om, men vaknar ungefär varannan timme hela natten. Till slut blev det morgon. Kändes som att jag skulle få syrebrist för att min hals var så uppsvullen.

Och till råga på allt skvimpar jag ut teet i sängen. Tack för en underbar natt.

/Gnällspiken Lisa

Kyssande Kineser

Kyssande Kineser

Om ni seriöst inte tycker detta är ett paint-mästerverk, vad vet ni då om konst (svar nada)

HOHO2

nämen titta- ett till!

Blåa att-jeans, mörkblå t-shirt (rea rea älska rea) grå tjocktröja, grön oversize (egetligen mums...) stickad kofta, nyköppt halsband, och som pricken över i:et mitt blåa favorithårband XXD

Hoho

NÄMEN TITTA! ETT OUTFITINLÄGG! mörkblå korta shorts, svarta strumpbyxor, vit långärmat t-shirt, röd kofta med knappar, diadem med svart sidenrosett. höhö. God jul i efterskott på er :] Det blev en bra julafton trots allt. trodde never att det skulle bli nå bra. men det det. för jag fick Ingentings skiva!!!!!!!111 (plus massa andra bra saker. det var bra) pöZZ

Listish

 
                     MIN HÖGST OLOGISKA (OCH MYCKET EGOISTISKA)  ÖNSKELISTA TILL JULEN 06:

Ett Jucy couture sett-
Jag Vet att det är så väldigt onödigt svinigt dyrt och att jag aldrig aldrig aldrig kommer få det, men ändå, jag drömmer (A)

Alla Harrypotter filmer, böcker, CD-skivor...
Ja, jag är fjorton år och älskar Harry Potter (och när min sjuåriga lillkusin säger att det gör hon ju med så låtsas jag att jag inte alls känner mig som väldens tönt...)
Men never mind, jag vill ändå ha dom , NU!

Bodyshops Bodybutter "pink grapefruit"
Mmmm....den har den där fräshhetskänslan som Strawberrysorten saknar, men det luknar ändå ljuvligt och man jag vill bara knarka den.

En ring
Spelar liksom ingen roll vilket märke, vilken prisklass...bara den är fin, och glittrig, och gärna röd, och lagom stor, och skön att ha på, men ändå inte svår att ta av och...

Någon slags årskort på SF som gör att jag får komma in på alla deras filmer helt gratis+ rabatt på snackset-
Jag tror inte dom har uppfunnigt något sådant kort än, så jag kanske får mejla dom och hoppas att det kommer till nästa julhandel istället.

och såklart ska alla dom här presenterna vara vackert inslagna, och gjärna stå i små vackra papperspåsar som glittrar, med stora rosetter runt om, och dom ska ligga under en stor och frodig gran med en vacker utsmyckning helt i guld. Runt granen ska det stå små bekväma fotöljer och ett bord avsett endast till godis och nötter, och utanför ska snöflingor falla ner i det vackra landskapet, och jag vill gärna ha en sjö inom synhåll, och sedan ska jag sätta mig i den sköna fotöljen (iförd min Jucy, med ringen på fingret och insmord med bodyButter, och sätta på lite Harry Potter och lyssna till Krister Henrikssons röst medans jag tittar ut genom panorama fönstret och ser mörkret falla.

                                                        Marry Christmas everybody.

// Moe

Haha

Jag förstod föe n minut sen vad låten "Diry Diana" Med Michel Jackson handlade om, grattis moa, efter typ två år... Har väl ungefär samma mening som "She's a freak."
Men så, så, så mkt bättre.


TEMA KÄRLEK


Några coola låtar:

"You are not alone"
Michel Jackson- vackert, så vackert

"If I juse to love you..."(eller vad den nu heter :P)
Ni vet låten som var med i Jalla Jalla- If I juse to love you baby, theres nothing like I love you now....
Softish mysmusik


Och några sköna filmer:

Moulin Rouge
"There was one time a boy, and he loved a girl...." You know the story

"Brookbackmountain"
Spelar ingen roll att dom är bögar, att den utspelar mitt i en fårskock och att det första dom gör är att ha sex bakifrån-
den äger i alla fall

Listan

                                                Dagens Lista- Mitt favorit... just nu

klädesplagg;
Min röda festklänning som jag går och ler mot var och varranan minut

skiva:
hmm...efter igår, Michel Jacksons samlingsplatta "the number ones", med alla dom bästa hitsen han haft genom tiderna

färg:
Lila,lila,lila,
på måndag tänker jag ha lila nagellack och lila benvärmare X)

dryck:
LOKA med päronsmak

[moetoe]


Idolsagan som nästan blev sann...

Idol forar människor, omformar dom, gör så att dom passar in i Idolramarna.
Dom tre budorden låter:
The Look, The song and The extravagansa.
För på något sätt så är det bara one way som det funkar, sjunger du fel sorts låt på audition så är det out med dig, är du lite för stor, lite för ful, säger lite för fel saker så blir det mash pankaka hem.
Fast dom är ju inte perfekta, dom som går vidare, men dom är på väg mot det, perfektionismen.

För idag, på finalen, såg man, hur alla dom gamla idolerna var i dom där ramarna, fortfarnade efter ett eller två år, och visst, dom har väl bildat egna karaktärer till en viss del, Sebastian med sin rockiga framtoning, Agnes med sin bubbelgumspop, Darin med sin vad-det-nu-är-som-får-tjejerna-att-skrika-sig-hesa och tillsist, Daniel, the failior, han-som-inte-lyckades, trots Idol, all pupblicitet, kontakter, möjligheter, så blev det...körpop.
Men kanske är det skönt, för jag orkar nästan inte bry mig om vem som viner idol this time, för vem av dom två det än blir, så kommer dom nästa år tillbaka precis som alla andra, ännu mera stylade, fixade och trixade med, The Idol Koncept.

(MOE)