sy gardiner

Sy gardiner sy gardiner. Randiga. Passar nog finfint i båten. Men jag har paus nu.
Det jag skulle säga var att någon gång när jag orkar ska jag göra snyggt i den här bloggen. Några idéer moa?
Så jag tar bort det som är just nu.

herrå
lisa

Venus vibranceI varje kvinna finns styrka och passion, plocka fram den med Venus Vibrance!
Seriöst. Det är riktigt sällan jag skrattar framför tv'n.
Tack venus vibrance, för att du förgyllde min dag :)

Lisa

NY DESIGN IGEN HAHAHA


Förut satt jag och gjorde massa såna där små bilder och i dag satte jag ihop några som jag tycke såg somriga ut och så blev det en slags flummig (ganska ful men snygg för allt fult är snyggt) sommardesign TJOHO!
GLAD SOMMAR

lisa the design master

Sommarlov för nionde gången

Ujujuj. Man börjar ju få på rutin på det här nu.
I dag gick jag för nionde gången upp ganska tidigt fast det var sovmorgon, jag satte för nionde gången på mig mina nystrukna avslutningskläder, gick för nionde gången ut och plockade blommor till lärarna (nedrans, syrenerna hade blommat över så det blev tyvär  ingen nionde gång med dom) och, för nionde gången gick jag till skolavslutningen överrumplad över hur djävulskt fort ett läsår går.
Så nu har man alltså gått ut åttonde klass.
Herre gud, om några månader är jag en av dom där som jag tyckte var så stora och läskiga.
Jag har sagt det förut och jag säger det igen: Tid går så läskigt fort.

Men nu jävlar ska det sommarlovas, TJITJING FRÅN LISA

Efterlysning

Efterlysning efter en vit och röd randig bikini, vart kan den hittas? Det ska vara trekants-bh eller liknande och inte snören i sidorna på byxorna...eller skitsamma om det är det, men säg till om nån har sett nån
(prisgräns ca. 500)
Tack tack!
/moooaaa

Slamperiet i vårat land


Missförstå mig rätt, jag menar inte att det är för mycket slamperi i vårat land, jag är ingen 50+-byrokrat-surgubbe (eller surtant för den delen) som sitter och nu ska säga att vi borde gå tillbaks till fyrtiotalets regler och att tjejerna ska vara ute så lite som möjligt, träffa en karl, gifta sej, skaffa barn och nöja sej med det.

Jag menar precis tvärtom.
Till och börja med så tänker jag bertakta ordet "Slampa" lite, vad är det igetligen? Jojo, jag vet, en tjej som hånglar eller knullar runt, flirtar med alla och är utfläkande och helt enkelt...slampig.
Jag använder ordet, inte på folk, men som beskrivning av saker, eller kanske på folk med faktiskt, även om jag inte tar ordet direkt i mun, man säger "och hon är ju....lite sådär...." "Slampig?" "Ja precis."
Detta är so very wrong.
För det första, jämförelsen med killar, okej, jag vet, ni har hört den sjuttiotusen gången, men för att då öka på den siffran med ett: Varför i helvete finns det ingen motsats hos killarna? Och jag vet nästan svaret, men jag har fan ingen lust att bortförklara det hela längre, när en kille hånglar och flirtar med alla omkring sej, ja då är han svårflirtad, charmig och tjejerna tänker att "Fan, han ska falla för mej och stanna där"

Jag måste erkänna att jag länge gick emot strömmen. Jag trodde serriöst att ord som slampa och hora var ute och hörde till det förgångna, att inga människor med någon sorts självrespekt sade sånt längre.
Tänk så fel man kan ha.
Men nu har jag gnällt en stund, och jag börjar få av mej dom värsta aggretionerna, så, om ni orkade läsa hela denna text, grattis.
Nu ska ja ut i sommarvärmen
ByBy/
Moe "suck my toe" Axelsson


OMG WE ARE OVER 200Mitt förra inlägg, som jag la upp för typ 30 sekunder sedan, var det 200drade inlägget! Herregud, jag är chockerad,
lisa, we have just 300 up to the 500 limit! Och vi har en hel sommar på oss innan vi firar ettårsjubelum....

Under andra delen av juli och första halva delan av augusti kommer vi förresten här på bloggen ta ett break, det är inte därför att vi är trötta på att blogga, utan för att vi helt enkelt inte kmr ha datorer tillgängliga (I'm I right Liz?) Men detta återkommer jag till senare. 
Men sen kommer vi tillbaks lagom till skolan börjar och då har vi en hel massa grejjer att skriva och blider att lägga upp! Wait and see... 

   Nu blev jag så glad av att vi har orkat skriva 200 inlägg (jag undrar vem av oss som har skrivit flest, en regnig dag kan vi kolla upp det....) att jag bara vill skriva TACK TACK och PUSS PUSS till alla som läser. 

Soliga Svettiga Sommarkramar from MOOEE

            

Listan                                                                   Hollywood-kiss-ass-filmer- 
                                                                           jag faktiskt gillar                                                                         1. Thelma and Louise 
    
  
Bästa roadtrip-movin jag sett om två girls som råka skjuta en man, rymmer först för det, men sedan inser att dom även rymmer från sina crapy lifes, dom blir vilda, galna, och dom stöter på en ung Brad Pitt med par överkropp och sexpack...I mean, whats not to like?


                                                                  Nothing Hill

Jag har skrivit om den förut-och jag skriver om den igen. Den är klyshig, slutet är långt ifrån oväntat, det är med Hugh Grant som jag igentligen får svaga spykänslor av, men vafan, It's still Nothing Hill. 


                                                                Greas

När man var liten, tyckte alla om den, nu plötsligt så är det geeky att gilla den och man ska helst kunna säga att man Alltid har hävdat att den har dåligt manus och fåniga high-school klycheer, men jag tänker inte ändra mej!
Den är Pink Ladies och T-Birds, den är stora tjolar och brylkräm, den är Greaaas.

//moe whit the little toes

OBSOBSOBSOBSOBS

OBS!
Med det förra inlägget menar jag absolut inte att jag har dåliga kompisar, om någon nu råkade tolka det så fel!

Lisa

Jag har inget liv

Jag har insett en hemsk grej. Att jag verkligen inte har något liv.
Den tid jag inte är i skolan ägnar jag framför datorn, på träningen, framför grey's anatomy, eller kanske någon gång då och då, när jag orkar, hemma i någons soffa och trycker i mig rulltårta.
Det spelar ingen roll om jag har träning klockan tio på en lördag, för i mitt liv finns ingenting som heter fredagsplaner.
Det spelar ingen roll om jag måste passa min lillebror, jag ska ju i alla fall bara äta mellis och sedan åka direkt till träningen.

(Fast jag insåg just en till sak. jag kanske har ett liv ändå. Ett som består av skola, dator, gymnastik, kompisar och grey's anatomy, bara inget fredagspartajande. hejdå från lisa)