first class

SJ må vara ett idiotföretag, men de har sina ljusglimtar ändå...

I dag åkte jag första klass för halva priset (lynnigt det där med priserna...) och jag må säga att det var SJUKT STESH. Satt där och glassade med gratis kaffe och gratis frukt, i en stol stor som en fåtölj, läsandes gratis Svenska Dagbladet och knattrandes på laptopen (gratis trådlöst internet hallelujah!) mitt emot viktiga pappersvändare och kände mig minst lika viktig eftersom jag hade kavaj på mig. 

Men förstås, SJ är ju alltid SJ och en försening på en och en halv timme är väl något man får räkna med, ingen kan vara perfekt. Eller?

_______________________________________________________________________________________________

Nåväl. Jag är i alla fall hemma nu efter att ha flängt över halva sverige (landet/segling/halmstad). På onsdag flängs det lite till igen till Emmaboda och det ser jag fram emot. Fram till dess ska jag jobba, handla mat, bo själv, bära kavaj och tjäna andra allmäna vuxenpoäng. Om ni har lust får ni hälsa på mig.

Puss och hej


back from the Dales


utanför farmor och farfars tomt.Hejhopp!
 Är hemma från Dala-land nu, utvilad och väldigt, vädligt mätt efter stadiga mål mat gjorda av min kära farmor. Nu ska jag bara landa hemma ett par dagar innan det blir skärgården. Och om typ två veckor blir det London YIPPPPPPI!

Puss

sommarfrukost


mums

RÖSTA RÖSTA RÖSTA

 

Hej! 

Jag tycker genast att ni ska trycka här och med ett enkelt klick rösta på BIDRAG 165 (som av någon anledning låg under nummer 17 på min dator). Helst tre gånger. Snälla, fina, söta?

För då har jag en chans att få åka till Prag. Det kan jag väl vara värd? Dessutom tror jag att man får ta med sig en kompis....

(ignorera att pappret är helt skrynkligt, jag hade ju inget annat, och att den inte är klar, jag hann ju inte)


todayLångsam fredag. Har mest längat efter mannen på bilden, som jag får träffa imorrn igen! Lustigt hur man aldrig blir bättre på att vara i från varrandra, även fast man vet att man snart kommer träffas igen.

Men annars ska man inte klaga- livet leker och snart kommer väl solen tillbaka också hoppas vi.

PUSS OCH GODKVÄLL

en dag i solen

När man väl har fått ett blogg-ryck är det lite svårt att sluta. Jag och Liz (berra2) tillbringade en underbart varm dag i mois trädgård för ett tag sedan. Känns otroligt att det här bara var några veckor sen om man ser på vädret idag. Lite pics:åt frukost och klappade kattenlisa likes her coffeeLisa söt jag gör häxgrimars (inte medvetet)Sen solade vi ett par timmar men eftersom att vi inte vill bara obcena och lägga upp massa halv-naken bilder
kommer istället en på den exelenta potatissalladen med senapsvinegrett vi slänge ihop till lunch!


...Okej okej jag erkänner, vi tog inga solbilder. Annars skulle ni såklart fått se dem. Igenting att skämmas för här inte!berra1 and berra2 langing the dead fish pose.Byebye!

summer slipps away

Sommaren går snabbt! Har inte bloggat på fasligt länge men det beror faktiskt inte på min egen lathet (som det så ofta gör) utan på att min dator saknat elsladd ett längre tag. Men nu har jag en ny! Hejdundratjihoo vad bra. 

Sommaren hittills har varit extremt lat och lagomt långsam. Har varit en sväng nere i Blekinge, och lyckades faktiskt pricka in den supersoliga veckan denna sommar också. Sedan har jag bara gått  hemma och dragit och varit lagom oscosial med omvärlden.

Nu är det Dalarna en vecka med stora härliga släkten som gäller, sen tror jag schemat ser ut ungefär såhär;

* kort liten skärgårdsvisit med madre (tror jag)
* ENGLAND HERE I COME 5/8
* ITALY HERE I COME 12/8
* Coldplay på stadion med Lsklingen som avslut på sommaren 09 22/8

Puss

Snilleblixt #1 och #2Gamla skor+gamla skosnören=nya skor
(inspiration
härifrån)


Tisha Willys 10 kr+sax+händer=ny tisha och rosettryggrad

UPPÅT FRAMÅTNu är både flygbiljetten och
boendet för Lisa, Moa och Sara i London bokat!

Kan beskrivas av adjektiven:
-kolsyrigt
-nervöst
-glad

DJÄÄLP!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! HUR SKA DETTA GÅ? DET SKA BLI SÅÅ KUL FLICKOR

åter till verkligheten


Henri Cartier-Bresson

Nu blir det Moderna.

hallelujahSOMMARLOV: oh how we love it