vila i frid då


Jag vet inte om jag någonsin har brytt mig så mycket om honom, men nu när han är
död känns det ju lite tomt ändå. Och man får medge att han har betytt mycket för musiken.
Så nu ska vi flytta över gamle Michael från living-legend-dramaking-skvaller-facket till Gamla-historiska-döda-rockstjärnor-facket.
Hejdå Michael, tack för allt och vila i frid!

MILJÖTÄNK HALLÅ?

Man tjatar om att folk ska vara klimatsmarta, åka tåg i stället för bil, välja ekologiskt. Men hur ska det där tjatet någonsin få genomslag när det klimatsmarta alltid är en till nackdel?
Det är inte konstigt att folk väljer att pumpa atmosfären med koldioxid genom att ta bilen, när den klimatsmarta tågresan kostar en smärre förmögenhet.

SÅ DÄRFÖR HAR JAG ETT FÖRSLAG TILL SVERIGES POLITIKER:
Subventionera tåget med hjälp av att ta ut gröna skatter på bilar/olja/bensin så kommer hela sveriges befolkning minska sina koldioxidutsläpp


och jag kommer minska mina förbannade utgifter.
bajs.

nöjd nöjd, mannen här är nöjd

Haha kommer ni ihåg den sången?

Jag är precis som mannen i sången riktigt, riktigt nöjd. Nu börjar sommarkänslan infinna sig på riktigt och jag tänkte ge en liten uppdaterning av mitt liv.

Idag på midsommarafton har jag faktiskt inte gjort mycket alls. Ätit mysig midsommarluch med mamma och sedan ska L komma och vi ska väl också fira lite antar jag. Tycker inte den här traditionen är så viktig, när man blir så stor att man ine längre tycker groddans är roligt längre finns det iksom inte så mycket att göra... förutom att dricka nubbe då
(Och det gör man ju inte!!).

På tisdag åker jag till Ls landställe i Blekinge och jag ber till alla gudar jag känner till att det blir sol! Förra året var det liskom 30 plus hela veckan, kanske man inte kan hoppas på i år men 20 grader ska vi väl få i alla fall. Senare i juli blir det nog dalarna, och sen är det snart agusti och då drar jag och  brudsen till ENGLAND! Ska bli så helvetiskt roligt faktiskt.

Ska försöka ta lite bilder också nu, vet att blogg-inläggen blir tråkiga annars. 

puss och glad midsommar på er!vår trädgård förra sommaren  (i år har typ ingenting slagit ut än...)

Sea of Shoes


även om jag försöker kan jag inte riktigt motstå att älska den här bloggen
Flickan ovan har nya designerskor varje dag och hennes mamma lika så. Riktigt äckligt om man frågar mig, men hallå, det verkar ju mest som en saga.

SOMMARMODE BY SARA OCH LISANU KAN DU KÖPA DIN EGEN EBBA&DIDRIK T-SHIRT, ELLER VARFÖR INTE EN FRÄSCH TYGKASSE MED DEN SNYGGA ILLUSTRATIONEN TILDA PÅ?

T-shirt 180:-
Tygkasse 150:-

KONTAKTA MIG! DU BLIR GARANTERAT HETAST I SOMMAR!

För resterande delen av screentryckutställningen, besök Kulturhusets tak före första september! Good shit.

Adam and Alma

Klicka på den snygga bilden ovan, signerad Sara Jernberg, för att komma till bra musik, men framför allt SNYGGT ILLUSTRERAD DITO AV BERRAS VÄN I EGEN HÖG PERSON!


dagens outfit

Hej, tänkte bara slänga upp ett inlägg om dagens outfit!

Klänning

Skor

Underkläder

Plastmössa med massa hår utstickande från

Håret har jag stylat med någon kletig gegga från schwartskopf. OM TJUGO MINUTER KOMMER JAG VARA EN NY, BLONDARE MÄNNISKA!

 

Eller....? Fortsättning följer.


Narcissa

I dag bjuder jag på, trumvirvel... VÅR FILM!!!!

Vi vann publikpriset på Olga-festivalen för den, det ni., det är stora grejer. Fast skådespeleriet kan man ju tycka vad man vill om. HE-HE!


onsdagen den tionde januari

NÄ JUST DET DET VAR VISST JUNI MEN DET GLÖMDE VÄDRET!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

today

Idag är en dag för te, english breakfast och soul.

Puss

bra låt på morronkvisten


blö


FAN!
var symaskinen TVUNGEN att gå sönder bara för att jag har köpt jättefint tyg och har sovmorgon till ett och har klippt ut delarna till klänningen?
IBLAND BLIR MAN JU BARA SÅ IRRITERAD