ipred i morgon


I morgon börjar de jaga fildelare.
I kväll blir det till att tanka fett. Listan står i min hand (eller mina fyra stycken sådana)
Au revoir/Aujord'hui (beror på om man heter August eller inte!!)

jajaja


jajajaaa, MIKAEL NIEMI ÄR JU ETT GENI

bilder var det beställt


Ett minimalt urval av de tusen (ingen överdrift!) bilder som togs i Indien i julas.

low concentration at the arbetstid and some good shit


Johnny CashNu är det jag och Cash som gäller.

lite indien


frippen har fotat

lookbook

Jag har fastnat lite på lookbook.nu. Det är egetligen inte så roligt att sitta där och titta på fyrtioåtta olika outfitbilder folk har lagt upp men det blir lite som en drog. Specillet när man sitter i skolan och inte riktigt orkar nåt annat...

157757_3345244017_f8d812e90f

älskar håret

154601_678595798

jag önskar jag också kunde bära upp toppluva och långkallsonger på detta sätt...

Klämmigt

Skräckblandad äckelspyrförtjusning by HanaPee's blogg-läsare: http://www.pause.se/2009/03/09/himmelsk-kansla/#commentshttp://www.pause.se/2009/03/09/himmelsk-kansla/#comments

FRÅN OCH MED NU TROR JAG PÅ ÖVERNATURLIGA SAKER

Jag har länge tvistat om huruvida magi, spöken och övernaturliga ting existerar.
Men nu finns inget tvivel längre.

KAMERAN ÄR TILLBAKA!!!!!!!!!!!!!!!!!
Och den behagade dyka upp på ett ställe där både jag och andra redan tittat ungefär femton miljoner gånger utan framgång. Det bevisar mer än nog att magi do exist.

Den här bilden är från Medelhavsmuseet där kameran senast användes. Jag är himla glad att bilden ändå inte kom till spillo till slut!

tillskott i kjolfamiljen


I did it.
Och dessutom blidde det en kjol av farsgubbens gamla tröja.

gråskala

hej.
Jag sitter här, klädd i träningskläder och försöker lyfta rumpan från stolen för att komma ut på en joggingtur. Jag har ju skrivit in den i min träningsplanering så nu måste jag.
Kom igen nu.......Men det är så TRÅÅÅÅÅKIGTTT.
Okej jag ska.
Det är ju över om tjugo minuter och sen kan jag leva på det hela dagen.
GO!!!!!!!!!!
Jag återkommer när jag har gjort det.

dagbok
mina gamla dagböcker.


Ikväll, i brist på annan syselsättning, städade jag ur mina skrivborslådor och gissa vad jag hittade? Japp, en bunt gamla dagböcker!

Såklart kunde jag inte låta bli att sätta mig ner och läsa i dem. Herregud säger jag bara! Dagböckerna var från två till fyra år sedan och jag nästan gapade när jag läste dem. Var det så jag kände? Var det en sån person jag var? HUR tänkte jag egetligen på den tiden?

Det blir så otroligt uppenbart om vilken förändring jag har genomgått på bara lite mer än några år. Man märker ju inte det i vardagen, i alla fall inte jag, och jag tänker nästan aldrig på det. Men att läsa mina gamla dagböcker blir verkligen en resa bakåt i tiden... och jag är glad att jag är inte kvar där kan jag säga. Det är så lätt att enbart tänka på det positiva som finns kvar i minnen av saker å ting. Det är så enkelt att bara skatta bort det man kände förut, utan att egetligen tänka efter hur det var. Hur det kändes då.
Det här blev ett ganska rörigt inlägg känner jag, sorry för det. Men ärligt talat, stort tipps att leta upp sina gamla dagböcker om man ännu inte har gjort det. Om inte annat är det en nostalgitripp.


lovar att det här är sissta


the Tudors


Idag är det den sista dagen på mitt sportlov . Ärligt talat ska det bli ganska skönt att go back to normal igen med skola och så, men jag passar på att njuta av min sista ledighet genom att slappa gärnet.

Just nu tittar jag på inspelade avsnitt av The Tudors. Den utspelar sig under Henrik VIII regeringstid i England och är en kavalkad av vackra män, maktkamper och otroliga klänningar. Precis vad man behöver en snöslaskig tisdag som denna! 

Btw blir ju serien inte direkt sämre av att sjukt heta Jonathan Rhyes Meyers är med...


Vad jag känner för just nubild från Lolita.se

Och denna musiken skulle spelas i bakgrunden, så som i en film ni vet
 
http://www.youtube.com/watch?v=dB3IjYdOgco
(sorry, det funkade inte att infoga htlmkoden i inlägget så det blev en länk)

Puss