när man...

när man börjar bränna upp sina läxor är plugg-sessionen för idag över...

2010 i rubriker

hej på er och gott nytt år kära folk!
Egentligen hade jag tänkt göra en nyårskrönika som andra år, men eftersom jag dels är lite för lat och dels har lite för lite tid så blir det en fin lista jag hittade på hanapees blogg istället!


Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut?

 

Jag klarade mig i tre veckor i en av världens mest förvirrande och krävande städer! Måste jag säga är något av en prestation. Speciellt eftersom jag hela tiden gick och var helt säker på att jag var luspank, tji fick jag som kom hem med 2000 kvar på kontot...

 

Jag var också byggare (ja, som de flesta i min närhet känner till då jag kanske tagit upp det en aning för många gånger) Extremt stolt över att jag inte sjukskrev mig en enda dag... Var galet nära att ge upp av fysisk överansträngning typ... hela tiden.

 

Jag gick ut på krogen på riktigt för första gången! O-cool som jag är har jag aldrig vågat planka in (okej, utom typ två dar innan jag fyllde år, räknas ju knappt)

 

Vågade gå på en arbetsintervju och fick jobb! Med riktig lön! Sjukt nöjd över det.

 


Har du några nyårslöften?

Ja, jag har försökt komma på några. Träna mer regelbundet men sånt är ju för tråkigt för att ha egentligen. Kanske att inte tänka så mycket utan bara köra på utan att bry sig helt enkelt. Okej världens äldsta klyscha men man glömmer sånt ibland.


Blev någon/några av dina vänner föräldrar i år?
Nej, borde väl vara glad för det antar jag. Men vill ju ha en liten bebis i min närhet att gosa med! Får kanske skaffa en själv, moahaha.

 

Vilka länder besökte du?

Frankrike och Kroatien.


Vilket datum från år 2010 kommer du alltid att minnas?

Svårt! Bara därför står det helt still i mitt huvud. Min födelsedag höhö. Nyårsafton! Världens finaste love och jag firade tre år och det var bara så perfekt.

 

Vad var din största framgång 2010?

Rent objektivt jobbet. På ett personligt plan att jag lyckades fokusera på det jag ville och säga nej till sånt jag inte ville.

 

Största misstaget?
Ehh jag är flawless? Nej men okej, största misstaget kanske var att jag och Love inte alls hann träffas i somras. Allt var bara jättedåligt planerat och vi gick om varandra, ångrar jag nu. Också att jag inte typ bara hängde mer parker här hemma i Sverige med sköna människor och drack folköl, får bli bättring nästa år.

 

Bästa köpet?

Måste ändå säga mina kilklackar. Första par skorna jag känt kärlek till och jag känner mig SÅ JÄVLA SNYGG varje gång jag har på mig dom. Power woman liksom. Sen att dom inte klickar så bra med snöigt underlag är ju en annan fråga...

 

 

Vad spenderade du mest pengar på?
Mat och dryck tror jag. Har liksom tappat shoppinglusten. Går hellre ut och äter pasta för mina sista slantar än att lägga dom på nått fult man aldrig kommer ha i alla fall. Okej lite överdrivet men ORKAR INTE HITTA SNYGGA KLÄDER. Bättre att käka upp stålarna istället. Och dricka upp...

 

Gjorde någonting dig riktigt glad?

Se upp för här kommer en till klyscha: människor. Ja jag måste svara det här tråkiga svaret för det stämmer. Gamla människor man hittat tillbaka till. Nya människor man har lärt känna. Insett att people är ju för bra i alla fall. Känns som om 2010 varit relationernas år. På gott och ont då i och för sig...


Vilka sånger kommer alltid att påminna dig om 2010?

Robyn dominerade ju måste jag säga. Alors on dance och Lady Gaga i Paris. (Dom är GALNA i miss Gaga over there) Oskar Linnros som hela sommarens soundtrack. The xx och Miike Snow lyssnade jag en del på. Eddie Vedder i början av året. Johnossi hela sommaren och speciellt hösten. Minns deras konsert i Södertälje som var så jävla grym.

 

 

Var du gladare eller ledsnare i år jämfört med tidigare år?

Gladare! Är mitt spontana svar i alla fall. Kanske inte så jätteglad i våras alla gånger i och för sig, men det tog sig och i och med sommarens grymhet blev året bara bättre och bättre. Hösten har gått sjukt fort och varit superbra, har verkligen inte varit nedstämd alls. Utom möjligt för skolan med sina knäppa tider, men det är bara småirritationer.

 

Vad önskar du att du gjort mer?

Kanske njutit mer av dagen. Inte oroat mig så mycket av vad som ska komma, efter sista sommarlovet, efter studenten... Inser nu att fan, allt går ju att lösa.

 

 

Favoritprogram på TV?

Bonde söker fru!! Nej men okej, kanske inte första programmet jag borde nämna men det ÄR kul. Bara jag och 40+ som tycker det... Cougar town, mad men och true blood. Egentligen en massa program. Älskar tvserier.

Vad gjorde du på din födelsedag 2010?

Hade en grym arton-årsdag! Det var i och för sig en vanlig måndag men var oförklarligt lycklig hela dagen. Kanske kände att livet hade börjat på riktigt eller något. Ute och åt på kvällen, men jag firade min födelsedag i två veckor på olika sätt hehe...

 

Hur skulle du beskriva din stil år 2010? 

Ganska plain men jag börjar nog hitta min stil mer och mer. Inser att jag ju inte gillar konstiga mönster eller gälla färger. Varför ha på sig det då? Mycket svar och stilrent.


Den bästa nya personen du träffade?
Alla fina Parismänniskor, Kim, Andrea, Francis Sarah etc (okej, kom precis på ett nytt nyårslöfte: inte göra Paris till en ny "Konfan"). Blev tajtare med klassisar i skolan men dom hade jag ju träffat förut så det gills ju inte...

 

Så, det var 2010, känner mig sjukt redo för 2011, ett år kvar till jordens undergång!!!111 (hehe var tvungen sara)