Berrorna önskar gott nytt år!


Från oss båda, till er alla, ett riktigt gott nytt år!

ticktick

Jag har köpt en klocka. Känner mig rik och vuxen. Och eftersom det är just det jag ska bli nu när jag snart påbörjar mitt artonde år, är det ett ypperligt sätt att fira in tolvslaget på. Prick på sekunden!

julefrid

För varje dag går jag på lägre och lägre varvtal. Känns som att min puls ligger på hälften så många slag mot en vanlig dag, för att inte nämna hjärnkapaciteten, som snarare kör i 30 km/h än 110.
Det enda jag gör är att läsa, dricka kaffe, äta godis och promenera. Utan minsta hets om att fånga dagen, som alltid annars.
Eller tja, det är väl det mitt fångande går ut på just nu - vila upp min trötta kropp och min röriga hjärna. Annars kommer jag ju aldrig lyckas leva tills jag är hundra år.


Bonjour!
Bonjour mon nouvel apparail foto! 
(haha nu har jag verkligen inte längre någon ursäkt till att inte ladda upp inlägg med bilder...)

säg hej
tomten säger hej.

Berra in julstämning
Har idag riktigt fått igång jul-feelingen. Ni vet den där varma, glada, röda känslan man har ända tills man nästan spyr på tomtar och pepparkakor.

Började med att jag vid frukosten erhöll ett julkort av Berra två, och slutade sedan i pepparkakshus-pyntande hemma hos vederbörande, helt enkelt får hon idag hela creddet för att fått mig på julit humör!charmant julkort!tack!the building of the pepparkakshus 09


PUSS

dagens kreation

När man har jullov hinner man mycket! Till exempel:
sy en ny kjolhybrid.

tomtens verkstad

I kväll är det julklappsfabrik på mitt rum!

kaos

jahapp, nu har vädergudarna helt lost it. Det är utan att överdriva det minsta STORM utanför mitt fönster. Vill aldrig mera gå ut. Tur att jag inte behöver sticka näsan utanför dörren förren i eftermiddag, ber om att vädret har lugnat sig lite då. Känns helt bisart detta, som om jag drömmer. Men om det håller i sig till julafton så blir jag lycklig. Visste väl att julen i år skulle bli bra!

PUSS

waking up my mind

Inser vi att det faktiskt är julafton om åtta dagar? Att den dagen jag väntat på i två år är här, om åtta dagar? Att alla klappar ska vara fixade om åtta dagar, och allt julgott bakat? Om åtta dagar?
Jag har varit dålig på insikter lately. Men jag gör mitt bästa. För vips är det över och då ångrar man att man inte njöt medans man kunde.

the soundtrack of our liveshelt klart dagens soundtrack!

sjutton år

så nu har jag uppnått åldern av sjutton år, men ändå inte hunnit åstakomma något här i livet.
men jag är i alla fall glad över att jag har världens bästaste vänner. ni är grymma. verkligen.

hjälp till självhjälp?


jag sitter där jag sitter
hatten sitter där den sitter
vi är i alla fall två i samma båt

en svunnen tid


REginaSPEKTor

Denna fantastiska kvinna spelar i kväll på Cirkus, och jag tror vi alla fyra lyckliga som ska dit är lika excited som Regina själv här på bilden.

one of my babies

I brist på själva trädet får denna bedårande julgransprydnad dekorera mig!

Adventsvideoblogg

Hur spenderar ni er andra advent kära läsare?

reslusthar en jävla reslust just nu. Resa själv. Resa utan någon plan. Vet inte varför, kanske har med frigörelse att göra.


hit skulle det vara najs att åka idag.


eller hit.

.

Vad gör man i ett val där alla alternativ är precis lika dåliga?

GLOBALA DAGISET

jag. HATAR. min skola.
JAG VILL INTE GÅ HÄR
om du är en stackars 94:a som ska välja gymnasium:
VÄLJ INTE GLOBALA FITTGYMNASIET!!!!!!!

1 december

Första luckan öppnad!