0141

hehe, hej, moa,lisa jag tar mig friheten att göra ett fult inlägg. ta bort om ni får ångest. men vad ska man göra så här på natten när man är i l¨ngtbortistan? 

lov                                     


                                                           hammarbyhamnen för några veckor sen sisådär.


Oj oj oj vad det är skönt med lov. Jag njuter big time, flyr allt som heter planering och organisering och äter alldeles för mycket sött, precis som det ska vara! Nu ska jag till L snart, kanske tvingar honom att baka något gott till mig mohahaha.

Pusss

fet tisdag


Ååååh


                            Arrrhh! Varför blir man alltid sjuk precis när ett lov ska börja? Här hade jag gått och planerat hur underbart mitt sportlov skulle bli och så börjar det hela med att jag blir störtförkyld. Åhhh. Ibland önskar man bara att man kunde ha lite medvind i livet. Just nu är jag bara snorig, pank och riktigt uttråkad. Och hungrig. Hua.

fint
Finfin väska från hm. Kanske något att införskaffa i vår?

Sjukling


                                          

bild permanent vacation


Idag är jag sjukling. Snorar och hostar och längtar efter the med äckligt mycket honung i. Ändå gick jag till skolan, kom hit halv nio och fick då reda på att jag börjar elva, haha så mycket för att vara tapper liksom. Jaja, snart lov!

Godmorgon!


Idag har jag en sån där underbar sovmorgon, börjar inte förrens klockan ett! Och solen skiner ute och allt känns härligt.
Var inne på monkis hemsida och fick lite klädorgasmer också, matriell lycka i dess sanna bemärkelse.

Kom nu våren! (och kom NU ungdomsbidrag!)

Vad jag skulle göra om jag flög ut ur boet och byggde mitt eget


Såhär skulle jag inreda mina rum om jag flyttade hemifrån idag:

- I köket skulle jag med brutalitet bända loss alla köksluckor och måla det  ljust, ljust rosa innuti skåpen.

- I sovrummet skulle jag ha en stor, gammeldags byrå med små, stora och mellanstora lådor i. Den skulle få stå fritt på en helt egen vägg tror jag. Helst ska den också vara blekt grön.

- I vardagsrummet skulle jag ha en himmla massa lampor, kuddar och filtar, och en liten schäslong till och med kanske. Sen skulle jag ha en hel vägg med långa hyllor fyllda med böcker av alla de slag. Jag tror stenhårt på att böcker ger lugn.

- I köket skulle jag också ha tavlor på en hel vägg. Varför har man aldrig tavlor i kök? I alla fall inte sånna som inte rör mat.

- Och över badkaret i badrummet skulle jag vilja ha ett takfönster. Så att jag kan se ut men ingen kan se in (skulle behöva vara översta lägenheten i ett riktigt högt hus dock, annars skulle jag inte våga ligga där. Och inga takjobbare fick någonsin komma!).
bild snodd från modette.se

(älskar den oversizade spegeln)

Dagen

                    


Dagen idag har varit både bra och dålig. Bra därför att jag har hunnit med en hel del; uppgifter i skolan, träna, plugga. Sämre därför att den dels har känts oändligt lång och, kanske i och för sig hänger ihop med det första, jag bara längtar bort.
Önskar verkligen, verkligen, verkligen att jag hade någonstans att åka på sportlovet.... men men, thats life.
Nu ska jag ägna resten av kvällen åt att mysa framför kära gamla OC, kanske ska jag gå och rota i kökslådorna och se om jag hittar något ätbart också!

Dagens soundtrack: Joy ride med the Killers. Den låten känns lite retro, passade idag.

Puss!

vårbegär

Idag när jag gick hem från skolan vid fyratiden var det fortfarande blå himmel och dagsljust ute. Det har det säkert varit ett tag men vad härligt det kändes, som att jag fick lite vår-hopp sådär.
Jag och Caroline gick åt skattade åt att för fyra månader sen gick vi och njöt för att det var mörkt och mysigt när vi slutade skolan, och nu är det precis tvärt om, aldrig att jag vill ha tillbaka detta deprimerande mörker!

Och när våren nalkas kommer ju också alla vårbegär.
- Fika utomhus en solig och såklart ganska kall dag
- Återupptäcka hur underbart det är att gå i sneakers istället för vinterstövlar
- Byta ut den varma chokladen mot cafe cooler från sleven
- KLÄDER! Underbara nya vårkläder som får mig att känna sig helvetiskt mkt snyggare än vad jag gör just nu.


Puss och kram ♥


järnfuckingspikar

Jag har haft bort min pappas kamera.
Det känns inte ett dugg bra i maggropen.

Men nu slipper jag i alla fall ägna mycket tid åt att fundera över vad mina sparpengar ska gå till.

???

helgen


Godkväll bloggen!

Nu är det söndagkväll och jag sitter här framför datorn som vanligt. 

Helgen har varit himla skön faktiskt, har inte öppnat någon skolbok alls sen i fre..nej till och med sen i torsdags kväll tror jag allt! Känns som om jag för första gången på länge har hunnit med lite under helgen, en härlig känsla!

Igår på alla hjärtans dag hann jag både träffa mina älskade vänner på dagen och sedan bio med pöjken på kvällen. Haha jag kan säga att om jag hade varit singel på den bion hade jag blivit ganska så pissed, Par Par Par överallt. Många dessutom hållandes i röd ros med plasthölje från hötorget, gissar att de kostat sisådär fem kronor hoho. Nejmen nu ska jag inte vara elak. Vi såg i alla fall The courius case of Benjamin Button och det var så himla bra! Jag som annars inte är någon film-snyftare blev till och med tårögd och allt. 

Idag har jag gjort mer nyttiga saker, både träning och lite städning har jag allt hunnit med. Och nu är vilotiden slut och sen är det ju upp helvetes-tidigt imorgon igen. Men, Fem Dar Kvar! Sen är jag ledig i elva dagar, sug på den ni!

Puss ♥photofiltre

Laddade hem photofiltre. Det är riktigt bra! Bra att ha för mig också som inte riktigt fattar photoshops alla grejjer hehe.Tog en gammal bild på mig och försökte redigera lite.
här för ungefär ett år sedan då jag och Sara var på Beyond retro och jagade balklänningar.
Tyckte det blev ganska fint för ett första försök, men jag återkommer då jag är lite mer hajj på det!

herregud

någon har dött

mitt rum

Jag känner att jag skulle vilja göra om mitt rum. Jag har haft ungefär samma inredning sedan vi flyttade in,
och det är ändå nästan sex år sedan nu! Jag har snetak (visste inte riktigt hur jag skulle rita det på bilden hehe)
och hela snetaket+golvet är i träbrun färg. Jag tror att om man målade det vitt skulle hela rummet kännas mycket större. Såhär skulle jag vilja ha det ungefär:

-Min säng, helst vill jag ha ännu större, gärna en dubbelsäng!

- På vänstra väggen står det står ett bord, jag vill göra mig av med mitt otymliga trä-skrivbord och hitta ett fint litet gammeldags vitt bord. På borde försökte jag rita en pigtittare (ni vet en sån där spegel med en låda under)

- På högra väggen är det bokhyllor, jag tycker sovrummet blir så mycket mysigare om man har massa böcker på väggarna. Ovanför bockerna någon random tavla.

- På bakre väggen en hylla med fotografier och tavlor på. Jag tycker det är så himla fint när man har sådant stående på hyllor.

Sen har jag ju uteslutit det nästan viktigaste- en garderob! helst skulle jag ju vilja ha en walk in (who doesn't?)
Men annars har jag en idé om att på motsatta sidan hänga upp ett draperi en bit från väggen, och ha en klädställning och en byrå där.

Tjohej!

snart så...


Känner att våren borde hitta hit snart. Men idag gick jag hem vid halv fem tiden och då var det fortfarande ljust!Jag och Berra2 ätandes sorbet i min trädgård förra våren

090202

I dag sken solen när jag gick till skolan.

Hallelujah! Vi går mot ljusare tider.