rest in peace mobilen

Min mobil är död.
Rutinerad seglare som man är förvarar man mobiltelefonen i mjukisbrallefickan, som liksom bara väntar på att få poppa iväg innehållet som en liten pogg (omniminnsdå) eller vad du nu vill, något hoppigt.
 
Plopp, sa det bara, och så låg den på östersjöns botten, bland sjögräs och sniglar (ja jag vet att det heter snäckor men vem bryr sig).
Jag glömmer aldrig hans min. Han såg så rädd ut.

Vila i frid kära Sony Ericsson k750i
*13 december 2006
+27 juni 2008

midsommar


finaste midsommarn någonsin (men det hade ju varit ännu bättre om käraste moa också var där!)

Min midsommar


Vill ni höra mina  stora unexpected midsommarplaner?
- Att göra precis ingenting.
Jag är väldigt trött på högtider. Jag är bara femton år, och har därför bara upplevt 15 st av varje, och jag har absolut tröttnat. Kanske dels därför att det är så lika. Varje år, samma sak. Visst att traditioner finns men herregud, man kan ju somna för mindre.
Ta julen till exempel, man går igenom precis samma sak varje år. Först är det julstressen innan julen då man måste hitta superbra presenter till alla männiksor man i vanliga fall i alla fall inte vill ge gåvor till. Men man gör det, för att det är jul. Man julstädar och sätter upp tomtar och måste följa med och handla äckligt mycket mat. Förlåt min cynism men det är sant.
Och för vaddå? En dag då man gör samma sak som man gör alla andra julaftnar. jag tycker bara att det blir lite tråkigt i längden. Samma sak med midsommar, även om det kanske inte riktigt är lika strikt. Men det ska vara sill och potatis och alla vuxna ska dricka 15 snappsar och dans runt en stång och allt möjlgit konstigt.
Jag måste säga att jag är lite lättad över min insikt att man inte behöver fira alla högtider så himmla traditionsenligt....
Jag äter hellre någon godare mat än sill.

puss och kram/ janbanan

En sommar utan någonting


Jag insåg idag att min sommar kommer bestå av ett stort ingenting.
Det har redan gått en vecka av sommarlovet! Och vad har jag gjort? Okej, jag har varit sjuk, men i alla fall. Jag har ätit, tittat på tv och suttit vid datorn. Ska det bli såhär hela sommaren?
Jag har knappt något inplanerat, och jag är inte så handelskraftig så jag gissar att inga av mina drömmar blir av.
Snälla någon dra med mig på något i sommar. Det spelar ingen roll var. Nästan. Bara inte i norrland. För mkt mygg.

PUSS!

VITT MOT FRA-FÖRSLAGET

BÄR VITT I MORGON ONSDAG men bara om ni är emot FRA-förslaget, för här i sverige har vi D E M O K R A T I

Håkan Hellström

I fredags spelade allas vår Håkan Hellström på Gröna Lund. Fast först var det picknick. (Vi såg inte ut som barbapappor i skinnet då men här hemma tyckte photoshop att det va fint så kom inte och klaga eller nåt!)Lisa

sommarlovssjukan

Jag skulle kunna skriva långa berättelser om mitt snor.

Men jag besparar er det, små barn. Vill inte orsaka er mardrömmar.

siamesiska tvillingar/jordnötter/get a life


Flåt! (som flis brukar säga)


Förlåt bloggen! Jag skäms, har inte skrivit något här på pinsamt länge. Till mitt tappra fösvar; först idetorka, sedan pajjade internet.
Men now I'm back in the game.
För det första: DET ÄR SOMMARLOV! Och det betyder tio jävligt lata veckor för min del. Tio veckor av att låta dagarna dra för bli och ta dem som de kommer, tio veckor av att slippa hinna med allt man inte hinner med under terminerna.
Sen går jag såklart och blir sjuk tre dagar inpå dessa lata tio veckor. Såklart så svullnar min hals upp och jag blir helt yr.
Men men, ännu mera lathet för min del då.

Men just nu har jag ätit en massa ipren och jag känner mig nästan normal, trotts att jag sitter i min kycklinggula hello-kitty pyjamas fast klockan är över fyra. Jag tänkte bara att ni ville veta.

Nu ska jag gå och koka te, hörs soon!

puss puss host snor snörvel...

sommarlov

men det är stor skillnad mellan att veta och att inse

att få välja storlek på bilden själv är lycka


en vacker kväll

foto: lisas fader

foto: någon random i åk 8

balen

  • blod (rakhyvlar är förrädiska)
  • svett (därför att alla som inte dansar är våldtäktsmän)
  • tårar (ibland känner man till oanade höjder)
  • 15 hårnålar (tack för lånet moa)

vad?

vad ska jag spendera alla mina sömnlösa timmar på? den som kan ge ett svar får en godis

det här behöver ni inte läsa för det är strunt men jag har inte något bättre för mig så det får bli som det blev

                                                                          hon där är en ytterst söt och brun tjej, 

jaha ehehe här sitter jag full på brist av energi, det kan va kul ibland men bara om man har någon knaskompis att vra trött med..kl är 3 jag höll på att somna stående när kl var nio, men så kan man ju inte göra, sova alltså.en fysiskomöjlighet. det var en konstig film på tvn sen om en stor sten som skulle bli jordensundergång men killen som också är med i 24 lyckades spränga stenen så att jorden överlevde med en atombomb. hahaha vilket är den sjukaste uppfinignen som nånsin funits. vem kommer på nått sånt, folket bara försvinner utan spår, flyger härsotvärs och sen rengnar det svart och ja...knas. jag måste arbeta och vara ducktig och måla men jag vet inte vad jag ska göra, jag vill inte måla, jag vill sova och äta jordgubbar och smultron och allt sånt. nu är det ljust ute för det är sommar. jag kanske ska gå ut?vad tycks, eller då kanske jag blir mördad av nån morgonjoggare med hjälp av en  vattenflaska och ett svettband. dom är också konstiga, svettbanden. nejmen jag tror facktiskt att jag går ut, muahaha kanske ser ni mig aldrig igen. hoho, så kommer jag ihåg att alla sa när man höll på med de här, svart och vita damen på toaletten i lågstadiet, och så var det alltid nån som sa att det skulle gå hem och göra det men att vi kanske aldrig skulle ses igen och bladbladi. ursäckta att jag förpestar er kära blogg ni kan ta bort det i morgon om inte jag göre först. i morrn ska vi dansa salssa och som förra gågen kommer alla killar, det första de söger innan vi ska dasan, eheheö jag är inte bra på att dansa, jag kan inte, nehe... okej inte jag heller?salsa i morrn, och lisa en viss person sjunger....

ni får ursäkta alla troligen hundra stavfel men jag orkar inte och ser ej vad jag skriver

livet är så orättvist jag bilr aldrig kung/sömnlösa sara

folktandvården har gjort det igen <3

Jag ska gå runt utan tandställning och med en sprucken tand fram till nionde september i höst. tack så hemskt mycket